Tisztelettel kérjük, hogy a személyi jövedelemadójának 1%-át a

Mályi Természetvédelmi Egyesület (www.mteweb.hu)
számára ajánlja fel!
 

Adó 1% madármentés
Mályi Természetvédelmi Egyesület
Adószámunk: 18408623-1-05


Kérésünk indokai:
A Mályi Természetvédelmi Egyesület (MTE) 2012 decemberében alakult azzal a céllal, hogy az állami természetvédelem munkáját kiegészítve, természet- és madárvédelmi tevékenységet végezzen, továbbá elősegítse a madárvédelmi munkát, melyet az Egyesület keretein belül működő, Mályi Madármentő Állomás végez. https://www.facebook.com/madarmentes

Az Állomás az elmúlt évek során több mint 2100 sérült, védett és fokozottan védett madár, madárfióka és kisemlős életét mentette meg, és gondoskodott annak műtétjéről és rehabilitációjáról.

A Mályi Madármentő Állomás mentési és tanácsadási céllal működik. 30-40 km körzetben tud a rászoruló madarakon és kisemlősökön segíteni, felépülésük után szabadon engedni, vagy súlyos sérülések esetén kórházba szállítani.

Csak 2018-ban több mint 882 madár, madárfióka és kisemlős életét mentettük meg.
Kezeink között nevelődött fel 4 fehér gólya fióka és több mint 100 fecske is.
E széleskörű és költséges tevékenység ellátási költségeinek előteremtéséhez kérjük Személyi Jövedelemadójuk 1%-ának felajánlását.

KÖSZÖNJÜK:
Tisztelettel:
Lehoczky Krisztián
Mályi Természetvédelmi Egyesület elnöke

Madármentő Adó 1 százalék, madármentés adó 1 százalék, madármentés adó 1 %, madármentő adó 1 %, Madárkórház adó 1 százalék, Madármenhely